[Çështjet që kanë nevojë për vëmendje gjatë instalimit të tubave prej çeliku inox]

Ne jemi një furnizues i teknologjisë së tubacionit të lëngjeve, i specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e tubacioneve të lëngjeve dhe aksesorëve. Ne kemi qenë duke u përqëndruar në kërkimin dhe zhvillimin e tubacioneve të çelikut dhe promovimin dhe zbatimin e tyre. Sistemi i menaxhimit shkencor të cilësisë dhe pajisjet e përparuara të prodhimit. Let’s take a look at the issues you need to pay attention to when installing stainless steel water pipes
1. Tuba uji PPR, tuba bakri dhe tuba çeliku-plastikë të ujit përdoren zakonisht për tubat e ujit të dekorimit të shtëpisë. Në përgjithësi, çmimi i tubave prej çeliku-plastik është relativisht i lartë, por çmimi i pajisjeve për tubat e ujit PPR është relativisht i lartë. Çmimi i tubit të bakrit është ekuivalent me rreth 4 times that of PPR pipe, which is the most expensive water pipe.
2. It is best not to lay the water pipe from the ground, try to run the line from the top or the wall. Although it will cost more pipe material, it is more convenient for pipeline maintenance in the future.
3. Separate cold and hot water pipes, because the wall thickness of cold and hot water pipes is different, cold water pipes can never be used as hot water pipes. The easy way to distinguish between the two is a red line mark on the hot water pipes.
4. The water pipe for home decoration should pay attention to the difference between the diameter and the wall thickness. Usually, the main pipe needs 6 branches, and the branch pipe uses 4 pipes.
5. When purchasing stainless steel pipes for home decoration, pay attention to whether the inner diameter of the pipe is well-balanced. Because this will affect the connection of the two interfaces.
7. According to national regulations, the newly installed water supply pipeline shall be pressurized according to relevant regulations. The test pressure of the plastic pipe is 0.8MPa, and the pressure is kept for 20 minutes. The pressure drop in the pipe should not exceed 0.05MPa, and there is no leakage. The test pressure of the metal and its composite pipe is 0.6MPa, and the pressure is kept for 10 minutes. The pressure drop in the pipe should not exceed 0.02MPa, and there is no leakage.

For more production and application of stainless steel pipes, we look forward to your contact with us!


Koha e postimit: 2020-06-22
Enquiry TANI