Çfarë është një bërryl prej çeliku inox?

Bërryli i çelikut inox është një tub i përshtatshëm që ndryshon drejtimin e tubacionit. Bërryli prej çeliku të pandryshkshëm është një bërryl i bërë prej çeliku inox si lënda kryesore e parë. Bërrylat prej çeliku të pandryshkshëm zakonisht dallohen nga bërrylat e çelikut të karbonit. Dallimi i tyre kryesor qëndron në materialet e ndryshme, të cilat tregojnë karakteristika të ndryshme.

Klasifikimi: Sipas këndit të bërrylit, në përgjithësi ekzistojnë tre lloje të bërrylave prej çeliku të pandryshkshëm, përfshirë këndin 45 gradë, 90-këndi i shkallës, dhe këndi 180 gradë. Këto tre janë specifikimet më të zakonshme të bërrylave prej çeliku të pandryshkshëm, të cilat janë më të njohura.

Karakteristikat: Karakteristika më e madhe e bërrylit prej çeliku të pandryshkshëm është se nuk korrozohet lehtë dhe nuk ndryshket, kështu që jeta e shërbimit është më e gjatë. Stainless steel itself is a steel that is resistant to air, steam, and weakly corrosive chemicals. Stainless steel elbows made from it are naturally equipped with weak corrosion resistance. Prandaj, stainless steel elbows have gradually replaced traditional elbows and are widely used. used.

Corrosion resistance of stainless steel elbow:
The stainless steel elbow has the advantages of smooth inner wall, low resistance to heat medium flow, acid and alkali resistance, long service life, and easy installation. Stainless steel elbows are resistant to corrosion by weak corrosive media such as air, steam, water, and chemically corrosive media such as acids, alkalis, and salts. Also known as stainless acid-resistant steel. In practical applications, steel that is resistant to corrosion by weakly corrosive media is often called a stainless steel stamped elbow, and steel that is resistant to chemical media is called acid-resistant steel. Due to the difference in chemical composition between the two, the former is not necessarily resistant to chemical media corrosion, while the latter are generally stainless.
The corrosion resistance of stainless steel elbows depends on the alloying elements contained in the steel. Chromium is the basic element that enables stainless steel elbows to obtain corrosion resistance. When the chromium content in the steel reaches about 1.2%, chromium interacts with the oxygen in the eroding medium to form a thin oxide film on the steel surface (self-passivation) Membrane), can prevent the steel matrix from further erosion. Stainless steel elbows have different production processes and processes. In the processing, they need to be produced and processed according to certain conditions. Elbow fittings of different properties need to pay attention to some matters during processing.


Koha e postimit: 2020-06-23
Enquiry TANI