Shpjegoni se si fllanxhat prej çeliku të pandryshkshëm lidhin tubat

Fllanxhat prej çeliku të pandryshkshëm e bëjnë të lehtë, të shpejtë dhe të sigurt për të instaluar sisteme tubacionesh në mekanike të ndryshme, aplikime industriale dhe detare. Këto pajisje janë bërë nga shumë rezistente ndaj korrozionit 316 çelik inox dhe sigurojnë vula të ndryshme të unazave O, duke i bërë ato të përshtatshme për një larmi aplikimesh, siç është HVAC, tubacione, instalime komunale dhe industriale, the following to explain how the stainless steel flange is connected Pipelined,

Fllanxhat prej çeliku të pandryshkshëm përdoren më shpesh në inxhinierinë e tubacioneve. Fllanxhat e tubave zakonisht janë të vështira. Shumica e tyre janë shuar dhe prandaj zakonisht rezistentë. Prandaj, ato janë ideale për t'u përdorur në aplikimet e tubacionit. Fortësia e fllanxhave prej çeliku të pandryshkshëm është zakonisht 30. Normalisht, fllanxhat prej çeliku inox shuhen sepse përmbajtja e tyre e kromit është 0.1% te 0.5% (stainless steel flanges usually do not contain chromium), carbon content is less than 1.0% and stainless steel flanges are used. Made of high temperature stainless steel, the appearance hardness (HRC) of the flange thread of some stainless steel flanges can reach ≥56 or higher (the quenched layer is only about 15mm).

The role of the stainless steel flange is mainly reflected in the link between the two pipes, which is shared with everyone here. The stainless steel flange connection is used to fix two pipes, pipes or components on one flange and between two flanges, and the flange pads are fixed together by bolts to complete the connection. Now, some accessories and components already include flanges, and are also flanged. The flange end connection of stainless steel flange is an important connection method for pipeline construction. Stainless steel flanges are easy to connect and can withstand greater pressure.

In industrial pipes, stamped elbows connected by stainless steel flanges are widely used. At home, the pipe diameter is small and the pressure is low, and the flange connection is not visible. If you are in a boiler room or production site, there are flanged pipes and equipment with flanges everywhere. In addition, stainless steel flange fittings have high requirements for welding flange electrodes, and have excellent corrosion resistance and oxidation resistance. Widely used in chemical, fertilizer, petroleum, medical machinery manufacturing.


Koha e postimit: 2020-06-24
Enquiry TANI