304/316 produkt çelik prodhues

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

Çdo linjë ajrore falas Sallatë autorit Lorem amehasellus ekologjike është shtatzënë, por egestda zhvilluesi.

Shoulong Pipeline Technology Co., Ltd

Shoulong tubacionit Teknologjia Co, Ltd. është një furnizues të angazhuar në teknologji tubacionit lëngjeve,specializuar në kërkimin dhe zhvillimin,prodhimin dhe shitjet e tubacioneve lëngjeve dhe accessories.The kompania ka qenë gjithmonë e fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e tubave prej çeliku inox dhe popullarizimin e tyre dhe application.It ka një sistem të plotë dhe shkencore të menaxhimit të cilësisë dhe pajisje të përparuara të prodhimit.

Latest Nga Lajme

Shtatzënë, përveç nëse kjo është amehasellus sem Quisque porttitor Lorem Fringilla elit egestda autorit të liberoet.

  • Të gjithë e dimë se kur tubat prej çeliku inox largohen nga fabrika, ato duhet të bëhen turshi dhe të pasivizohen. Sidoqoftë, nganjëherë përdoruesit hasin trajtim të ri-degreasing për tubacionet? Për sa i përket tubacionit, degreasimi më i arsyeshëm duhet të kompletohet në vend, kjo eshte, pasi tubacioni është instaluar plotësisht, trajtimi i heqjes së yndyrës duhet të kryhet në të gjithë sistemin e tubacionit. Në përgjithësi, prodhuesit nuk do të lejohen të kryejnë trajtim të heqjes së yndyrës. Kështu që, çfarë saktësisht kërkohet nga prodhuesit për të hequr tubat? Me rritjen e nivelit të industrializimit në vendin tim dhe zhvillimin e fuqishëm të petrokimikes, gazit natyror, Pajisje mjekësore, instrumentim, aviacionit, hapësirë ​​ajrore, dhe projekte të tjera industriale, kërkesat për teknologjinë e tubave të çelikut po bëhen gjithnjë e më të larta. Për
  • Qysh më shumë se një dekadë më parë, disa vende të zhvilluara si Shtetet e Bashkuara, Evropa, dhe Japonia kanë braktisur tubacionet tradicionale siç janë tubat prej çeliku të galvanizuar, tuba plastikë, dhe tuba bakri dhe u kthyen në tuba uji çeliku inox. Përdorimi i tubave të ujit prej çeliku inox po bëhet një aplikim i zhvillimit global. Tani çelik inox është bërë materiali më i mirë i instalimit të energjisë në tregun botëror të dekorimit të shtëpive. Në 1980, Japonia formuloi standarde industriale (Tuba çeliku inox JIS g 3448 për tubacione të përgjithshme), dhe ne 1982, Shoqata e Punëve të Ujit të Japonisë formuloi tuba uji të çelikut jwwa g 115 për furnizimin me ujë dhe nyjet e tubave të ujit çelik inox jwwa g 116 për ujin e rubinetit, dhe formuluar më pas standardi i shakullit të çelikut të pandryshkshëm. Në…
Enquiry TANI